NOVETATS

Què més hi ha al Bloc a part de l'espina dorsal?


_Connexions neuronals: LA CONFIANÇA DEL PARTIT! Text contundent i actual de Vassili Grossman a "Vida i destí".
_Els apunts precisos d'Elias Canetti
_LA VOCE DE PASSOLINI: L'OMOLOGAZIONE: un vídeo que heu d'escoltar sens falta

_Des de la Cartoixa
: L'ALTRA GALTA, encara més Elias Canetti.

_Paper de diari: dibuixos de premsa recents.

_ Viatge Incessant: exposició a ISTANBUL i una entrevista.

_DITS DE ROSA: "Lluna turca" i "Sobretaula" dos nous llibres ja disponibles.

_En temps d'Homer: Els últims dibuixos de la Ilíada publicats i la traducció de les paraules gregues que hi ha escrites per si voleu anar seguint el text/ Més avall, un vídeo sobre la recreació de la Ilíada que publico al Magazine i un altre on parlo grec sense saber-ne.

Heu de clicar aquí a la dreta , a LES PÀGINES D'AQUEST BLOC.

diumenge, 29 de maig de 2011

Credos

Dit sense ànim d'aixafar la guitarra a ningú però sense renunciar a mi mateix: ¿estem assistint a la incorporació de noves copes als vells altars? He vist tota una assemblea d'indignats asseguts al centre de la plaça de Catalunya, a Barcelona, obligats a votar si deixaven la plaça o s'hi quedaven perque la celebració d'una victòria futbolística no fos destorbada; després de la càrrega policial que havien rebut el dia abans amb el pretext d'una neteja pel mateix motiu. Es consolida l'aparició, protecció oficial inclosa, d'una nova religió. És que hem posat totes les expectatives de la nostra redempció, la de cadascú, en els onze arcàngels d'en Pep Guardiola?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llicència de Creative Commons
Sempre que no s'indiqui el contrari, els dibuixos i els textos de En Bloc de Josep M. Rius, JOMA està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons