NOVETATS

Què més hi ha al Bloc a part de l'espina dorsal?


_Connexions neuronals: LA CONFIANÇA DEL PARTIT! Text contundent i actual de Vassili Grossman a "Vida i destí".
_Els apunts precisos d'Elias Canetti
_LA VOCE DE PASSOLINI: L'OMOLOGAZIONE: un vídeo que heu d'escoltar sens falta

_Des de la Cartoixa
: L'ALTRA GALTA, encara més Elias Canetti.

_Paper de diari: dibuixos de premsa recents.

_ Viatge Incessant: exposició a ISTANBUL i una entrevista.

_DITS DE ROSA: "Lluna turca" i "Sobretaula" dos nous llibres ja disponibles.

_En temps d'Homer: Els últims dibuixos de la Ilíada publicats i la traducció de les paraules gregues que hi ha escrites per si voleu anar seguint el text/ Més avall, un vídeo sobre la recreació de la Ilíada que publico al Magazine i un altre on parlo grec sense saber-ne.

Heu de clicar aquí a la dreta , a LES PÀGINES D'AQUEST BLOC.

diumenge, 27 de febrer de 2011

Models


La línia que forma aquesta imatge no és altra cosa que una frontera: la que ens marquem nosaltres mateixos respecte els altres, vaig escriure el 2004 en presentar la peça en un catàleg. Ara que l‘altra part del mirall on ens mesurem, comparant-nos uns i  altres, està agitada em vénen noves preguntes:


Aquesta erupció que, tan a prop, tomba dictadors i que ens mirem a la pantalla, arrepapats al nostre sofà,¿no arribarà a fer trontollar ni una mica les nostres consciències, més ben peixades?

Un dòmino de rebel·lia sacseja el món àrab. Potser és hora que un efecte reflex sembri una mica de dubte entre els nostres carcellers –de maneres infinitament més polides, és cert- sobre la nostra abstenció incondicional que els deixa fer tan impunement!

Realment pensem que volen ser exactament igual que nosaltres, els nostres veïns?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llicència de Creative Commons
Sempre que no s'indiqui el contrari, els dibuixos i els textos de En Bloc de Josep M. Rius, JOMA està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons