NOVETATS

Què més hi ha al Bloc a part de l'espina dorsal?


_Connexions neuronals: LA CONFIANÇA DEL PARTIT! Text contundent i actual de Vassili Grossman a "Vida i destí".
_Els apunts precisos d'Elias Canetti
_LA VOCE DE PASSOLINI: L'OMOLOGAZIONE: un vídeo que heu d'escoltar sens falta

_Des de la Cartoixa
: L'ALTRA GALTA, encara més Elias Canetti.

_Paper de diari: dibuixos de premsa recents.

_ Viatge Incessant: exposició a ISTANBUL i una entrevista.

_DITS DE ROSA: "Lluna turca" i "Sobretaula" dos nous llibres ja disponibles.

_En temps d'Homer: Els últims dibuixos de la Ilíada publicats i la traducció de les paraules gregues que hi ha escrites per si voleu anar seguint el text/ Més avall, un vídeo sobre la recreació de la Ilíada que publico al Magazine i un altre on parlo grec sense saber-ne.

Heu de clicar aquí a la dreta , a LES PÀGINES D'AQUEST BLOC.

dimarts, 15 de febrer de 2011

Ves-te'n


Mentre esperava el seu torn per a ser publicat avui a la premsa (15/02/2011: La Vanguardia>Opinión>Tinta Cargada) els fets han acomplert el que anhelava el dibuix de dalt. Allò que era corromput s’ha esfondrat. Ha calgut que la tinta seguís els esdeveniments i atrapés la conclusió. La rigidesa dels formats fixos al diari, però, han restat força a la imatge que hi ha quedat, allí, empetitida; un pèl massa comprimida. Penjo aquí l’original –la força del Tahrir- i la seva continuació -amb la caiguda del dictador- en el format que necessiten. Ara cal que, a Egipte, el puny es relaxi: les regnes les tenen, encara, els militars.

2 comentaris:

Llicència de Creative Commons
Sempre que no s'indiqui el contrari, els dibuixos i els textos de En Bloc de Josep M. Rius, JOMA està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons