NOVETATS

Què més hi ha al Bloc a part de l'espina dorsal?


_Connexions neuronals: LA CONFIANÇA DEL PARTIT! Text contundent i actual de Vassili Grossman a "Vida i destí".
_Els apunts precisos d'Elias Canetti
_LA VOCE DE PASSOLINI: L'OMOLOGAZIONE: un vídeo que heu d'escoltar sens falta

_Des de la Cartoixa
: L'ALTRA GALTA, encara més Elias Canetti.

_Paper de diari: dibuixos de premsa recents.

_ Viatge Incessant: exposició a ISTANBUL i una entrevista.

_DITS DE ROSA: "Lluna turca" i "Sobretaula" dos nous llibres ja disponibles.

_En temps d'Homer: Els últims dibuixos de la Ilíada publicats i la traducció de les paraules gregues que hi ha escrites per si voleu anar seguint el text/ Més avall, un vídeo sobre la recreació de la Ilíada que publico al Magazine i un altre on parlo grec sense saber-ne.

Heu de clicar aquí a la dreta , a LES PÀGINES D'AQUEST BLOC.

dilluns, 21 de novembre del 2011

Les males herbes






Coses que germinen lentament i arrelen en la visceralitat. Odis i pors sembrats moltes vegades intencionadament. Primer els de casa, han proclamat massa cartells electorals. Sembla que en van recollint el fruit: LA LLAVOR DE LA RANCÚNIA.

2 comentaris:

  1. Ni alçant els punys exterminarem la llavor de la rencúnia. I do?, qué farem més enllà de mirar-nos el melic?: cridar una mica, potser alguna carícia, uns renecs, un dibuix, unes paraules, alguna cançó? On és el metge amb el remei? Masses preguntes sense resposta.

    ResponElimina
  2. Si en mirar-nos el melic hi veiéssim aparèixer les punxes de l’esbarzer que ens acabarà ofegant, potser encara reaccionaríem. La rancúnia creix en silenci perquè ens la venen com un bàlsam fals per a les ferides de la por.

    ResponElimina

Llicència de Creative Commons
Sempre que no s'indiqui el contrari, els dibuixos i els textos de En Bloc de Josep M. Rius, JOMA està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons